Kannabis on uhka yhteiskunnalle, mikäli kasvin hyötykäyttöä ei reguloida harmoniaan.

Kannabisala ja hyötykäyttö kasvaa ja laajenee globaalisti, mutta Suomessa sen hyötykättöä yritetään estää. Tarvitaan parempaa vuorovaikutusta ja ratkaisuja.

Tehtävämme on etsiä (ei julistaa) keinoja ja yhteistyötä harmonian löytämiseksi. 

Vaikka puhummekin rohkeasti kannabiksesta. Tarjoamme ja keskitymme edistämään vain täysin laillisten ja päihteettömien Cannabis sativa tuotteiden hyötykäyttöä.

Mikäli sivustomme herättää sinussa vastustusta tai inspiraatiota, niin ota yhteyttä. Vuorovaikutetaan maapallosta parempaa paikkaa.

Kannabistietoa

Kannabistietoa ja tietoisuutta kannabiksen hyötykäytöstä tarvitaan lisää, jotta maailmasta voidaan rakentaa parempaa paikkaa kannabistuotteiden avulla. Ole mukana sosiaalisessa, eettisessä ja ekologisessa muutoksessa, eli kannabisvallankumouksessa. Tältä sivulta löydät tiivistettyä tietoa kannabiksesta, CBD:stä, THC:stä, endokannabinoidijärjestelmästä ja kannabinoideista, kannabiksesta lääkkeenä, ruokana, kuituna ja biomateriaalina.
Kannabis_mitä on kannabis? Miksi kannabis täytyy reguloida?

Kannabis

Mitä on kannabis? Miksi kannabista täytyy reguloida? Mitä kannabiksen historiasta tiedetään? Onko kannabis turvallinen? Miten kannabiksen sisältämät kannabinoidit vaikuttavat ihmiseen? Mikä on endokannabinoidijärjestelmä? Tutustu ja rakastu kannabikseen.

Kannabis ja Kannabinoidiperusteinen lääketieteenala

Kannabislääkkeet ja kannabinoidiperusteinen lääketieteenala

Mitä kannabislääkkeet ovat ja miten ne eroavat lääkekannabiksesta? Mitä tarkoittaa kannabinoidiperusteinen lääketieteenala ja miten tämä tulee vaikuttamaan lääketieteeseen, sekä muuttamaan sairaudenhoidon kohti terveydenhoitoa?

Kannabisruokaa ja hamppuruokaa

Kannabisruoka

Mitä on kannabisruoka? Miksi puhumme kannabisruoasta, emmekä hamppuruoasta? Mitä on raaka kannabis, entä aktivoitu kannabis ja mitä eroa näillä kahdella on? Mitä muuta ruokaa kannabiksesta saa, kuin THC- tai CBD-syötävät? Näihin kysymyksiin saat vastauksen kannabisruoka sivulta. 

kannabisvaatteet on sun uudet aatteet

Kannabisvaatteet

Mitä ovat kannabisvaatteet ja miksi viittamme kannabisvaatteilla hamppuvaatteisiin? Millaista kangasta kannabiksesta saa ja mitkä ovat hamppukankaan ominaisuudet? Miksi hamppu on pellavaa parempi ja kestävämpi vaihtoehto? Lue lisää kannabisvaatteista ja jaa tätä tärkeää tietoa myös ystävällisesi.

kannabistalot_hampputalot

Kannabistalot

Miksi kannabistaloja, eli hampputaloja tulee rakentaa enemmän? Mitkä ovat hamppubetonin ominaisuudet ja miksi sen ekologisempi ja parempi vaihtoehto kuin tavallinen betoni? Tiedä enemmän hampputaloista ja rakenna itsellesi koti kannabiksesta. 

kannabismuovi ja hamppumuovi on sama asia

Kannabismuovit

Maapallo hukkuu muoviin, joka ei maadu. Miksi kannabismuovit, eli hamppumuovit tulevat pelastamaan meidät? Mitä vaaditaan, että hamppumuovia hyöytykäytettäisiin enemmän? Miksi hamppumuovi maatuu? Lue ja opi lisää hamppumuoveista. Muista kertoa myös muille!

Cansa delivers the best cannabis sativa products